Meer informatie: +31 (0)313 843743
Meer informatie: +31 (0)313 843743

En dat klinkt mooi en het is ook mooi. Maar zoiets gaat niet zomaar. Een mooi bedrijf waar ik 16 jaar aan heb gebouwd, laat je alleen los, als het in goede handen is. En ik ben er trots op te kunnen zeggen dat mijn zoon Ruben Willems, sinds 2017 in dienst en dus al jaren mijn zakelijke steun en toeverlaat, samen met Patrick Speijers (de zoon van mijn nicht Marianne Willems) de zaak overgenomen hebben.

Ik kan met een gerust hart zeggen: bij deze jongens bent u in minstens net zo goede handen! Ze zijn bevlogen, enorm klantgericht & oplossingsgericht. En ik zie veelbelovende plannen voorbij komen om GroundLevel naar het volgende level te navigeren. Vorige maand is Nigel Smit toegevoegd aan het team, waardoor er meer teken & ontwerp slagkracht voor grote projecten is. Mylo Speijers werkt aan de nieuwe website op basis van nieuwe branding. Laat ik zeggen: het bruist!

Ik kijk in ieder geval terug op een prachtige tijd. Ik wil niemand tekort doen: dus iedereen die wel of niet genoemd wordt, het was met jullie allemaal een genoegen: BEDANKT voor de mooie tijd!

Hoe het begon in 1985 bij Samson Appendages in Bunschoten & Sint Oedenrode bij de vader van Bart Veldhuis waar ik veel vrijheid kreeg om de straatmeubilair business op- en uit te bouwen onder andere met partnerships met Buderus (tegenwoordig MEIERGUSS|GRUPPE), Santa & Cole en Escofet 1886, tegenwoordig actief onder de naam Samson Urban Elements B.V. .

Binnen de eigen productie heb ik altijd zo veel mogelijk samen gewerkt met lokale partners zoals HST Europe en Stichting Het Werkt, beide op de Edyweg in Spankeren, Albar industrie, Metaal Techniek Brummen, collega's van onze productie-unit in Sint Oedenrode die veel metaalwerk voor me maakten en zeer goede vrienden zijn geworden: Jeroen & Anthony.

Met veel enthousiasme heb ik aan honderden, misschien wel duizenden projecten gewerkt. Een paar bijzondere wil ik wel highlighten:

Voor Q-impuls moesten 12 vrachtwagens vol straatmeubilair in 8 weken geproduceerd worden (o.a. 27 banken waarvan 8 met een lengte van 4000mm en nog eens 62 fiets/aanleunbeugels met houten ligger en 111 uitneembare aluminium reclameborden welke aan de winkeliers ter beschikking zijn gesteld). Een mooie samenwerking met de Gemeente Almelo / Arjen van Hofwegen, ARTGINEERING OFFICE FOR URBANISM AND ARCHITECTURE, Rod'or Advies BV / Ronald Brenkman en Roelofs .

Met een andere vaker terugkerende opdrachtgever Heijmans, maakten we onder andere het project bij Nationaal Militair Museum in Soesterberg waarbij we naast een eiken vlonderpad, veel meubilair, ook een uit CorTenstaal gemaakte afvalbak ontwierpen en mochten produceren. Deze NMM afvalbak produceren en verkopen we nog steeds! En voor De Enk Groen & Golf (gefeliciteerd nog met jullie 10-jarig jubileum) maakten we het bijzondere custom hekwerk voor Eurojust in Den Haag en het mooie werk bij Holland Casino vestiging Venlo waar we het ontwerp Brake-V maakten voor 20 custom made boomroosters.

In opdracht van Strukton Civiel leverden we voor in Den Burg Gemeente Texel een van de grootste ronde boombanken die we ooit maakte, een bank van bijna 6 meter doorsnede, bijna volledig bestaand uit zit-oppervlakte en een kopmaat van 208x95mm. Op Texel kom ik graag en maakten we veel meer dan alleen deze bank.

Tot slot wil ik graag het project noemen voor Renesse (Gemeente Schouwen-Duiveland), waar we zulke mooie gepersonaliseerde elementen voor de openbare ruimte mochten maken (Zon, Zee, Strand) in frisse kleuren die passen bij Renesse. Dit project deden we met De Bokx Sagro.

Ik vertrouw erop dat jullie GroundLevel de komende jaren blijven supporten en wie weet treffen we elkaar nog ergens! Nogmaals dank allemaal voor jullie vertrouwen en de business.

Frank

NieuwsNieuwe generatie aan het roer bij GroundLevel
Nieuwe generatie aan het roer bij GroundLevel

Vandaag is voor oprichter Frank Willems en daarmee ook voor GroundLevel straatmeubilair BV een speciale dag....
Lees meer

NieuwsNieuw in onze collectie: Ares Lounger by BENITO
Nieuw in onze collectie: Ares Lounger by BENITO

Een ontwerp met een minimalistische en verfijnde esthetiek, waarbij elegantie opvalt in zijn eenvoudigste vorm.
Lees meer

Projecten60 nieuwe trooststoelen voor 9 begraafplaatsen
60 nieuwe trooststoelen voor 9 begraafplaatsen

Met onze partners Nikas Agencies & Euroform-W ontwikkelden we de Trooststoel voor stad Leuven.
Lees meer

ProjectenSymbolische hartjesroute richting Trui van Lier speelkwartier in Utrecht
Symbolische hartjesroute richting Trui van Lier speelkwartier in Utrecht

Een route van 150 ‘gouden hartjes’ van Kindjeshaven naar het Trui van Lier speelkwartier in het Utrechtse Wilhelminapark.
Lees meer

ProjectenPicknicksets Zuyderland Medisch Centrum
Picknicksets Zuyderland Medisch Centrum

Gilde Opleidingen heeft voor de locatie verbonden aan het Zuyderland Medisch Centrum in Sittard een terras aan laten leggen door Wegenbouw Brune.
Lees meer

ProjectenOversteekplaats molgoten Doesburg centrum
Oversteekplaats molgoten Doesburg centrum

Kunnen jullie iets bedenken zodat mensen met een rolstoel of rollator makkelijker de molgoot kunnen oversteken?
Lees meer

GroundLevel straatmeubilair BV

Kantoor en magazijn / Office & warehouse:
Industrieterrein Kanaal I
Edyweg 31
6956 BA SPANKEREN
 

Telefoon:   +31 (0)313-843 743
 
 
E-mail:   info@groundlevel.nl
KvK Arnhem:   82417458
BTW-nr.:   NL8624.62.988B01

Onze producten

Onze producten

GroundLevel nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws op het gebied van duurzaam straatmeubilair.

Offerte aanvragen
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
MVO Nederland Climate Neutral VGM Checklist Aannemers