Meer informatie: +31 (0)313 843743
Meer informatie: +31 (0)313 843743

Afvalbakken voor Rosada Fashion Outlet Roosendaal

"Het fashion outlet centrum in Roosendaal, Rosada Fashion Outlet, heeft de uitbreiding ‘Fase 2’ afgerond. In de afgelopen tien maanden is het winkelgebied anderhalf keer zo groot geworden, en telt met de bijna 8.000 vierkante meter extra nu een 23.000 vierkante meter. Met de afronding van de bouw van ‘Fase 2’ zijn er maar liefst 45 nieuwe winkelpanden toegevoegd aan het outletcentrum. Ook zijn er extra horecagelegenheden bijgebouwd."

25 GroundLevel afvalbakken 120 liter.

"Het doel van de uitbreiding is om met een breder merkportfolio en groter centrum onze bezoekers een diversere beleving te geven én de verblijfsduur te verlengen. We zetten in op een groter gebied om Roosendaal wat bijdraagt aan meer bezoekers en daarmee een hoger omzetpotentieel,” licht Gerben Boomsma van Stable International, ontwikkelaar en manager van Rosada, toe in een persbericht."

 

Naast meer omzet brengen de vele bezoekers natuurlijk ook meer afval met zich mee. Om ervoor te zorgen dat de iedereen zijn afval gemakkelijk kwijt kan en het winkelcentrum dus netjes blijft, koos Rosada voor 25 grote afvalbakken type Simple + 2090 van GroundLevel |Euroform. De afvalbakken hebben een capaciteit van maar liefst 120 liter en een op handige wijze ingebouwde asbak zorgt ervoor dat alle afval gemakkelijk tezamen kan worden afgevoerd. Middels een verzwaarde voet zijn de afvalbakken vrijstaand en kunnen ze eenvoudig op ieder gewenste plek worden geplaatst. Naast de voorgenoemde voordelen van deze specifieke afvalbak worden álle producten van Euroform CO2-neutraal geproduceerd!
 

NieuwsCongres Circulaire Openbare Ruimte
Congres Circulaire Openbare Ruimte

Op 15 juni zijn wij als partner aanwezig op het Circulair Openbare ruimte Congres met onder andere onze Citizen ECO bank uit 58 kg gerecycled kunststof! Voor meer info zie: www.circulaireopenbareruimte.nl
Lees meer

NieuwsSchaalmodel Citizen ECO
Schaalmodel Citizen ECO

Een bank van recyclet kunststof niet mooi! Overtuig u van het award winning design en vraag een schaalmodel aan. Echte bank 58kg recyclet kunststof. Duurzaam, sterk en onderhoudsvrij.
Lees meer

ProjectenCorten boomroosters Tergooi
Corten boomroosters Tergooi

Gepersonaliseerde boomroosters voor Tergooi MC locatie Hilversum
Lees meer

NieuwsCumaru FSC voorraad
Cumaru FSC voorraad

Hout voor o.a. onze BRUUT-serie, wordt bewerkt door Stichting Het Werkt (mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt). Gezien de huidige grillige markt hebben we voorraad aangelegd om u snel te kunnen helpen.
Lees meer

ProjectenSint Maartenskliniek Ubbergen
Sint Maartenskliniek Ubbergen

Herinrichting binnentuin Sint Maartenskliniek in Ubbergen
Lees meer

ProjectenWalk of the Town
Walk of the Town

Een groene lijn door Nijmegen
Lees meer

GroundLevel straatmeubilair BV

Kantoor en magazijn / Office & warehouse:
Industrieterrein Kanaal I
Edyweg 31
6956 BA SPANKEREN
 

Telefoon:   +31 (0)313-843 743
 
 
E-mail:   info@groundlevel.nl
KvK Arnhem:   82417458
BTW-nr.:   NL8624.62.988B01

Onze producten

Onze producten

GroundLevel nieuwsbrief
Ontvang het laatste nieuws op het gebied van duurzaam straatmeubilair.

Offerte aanvragen
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
MVO Nederland Climate Neutral VGM Checklist Aannemers